Info

n3] Devices: fallowed co format and ewee rerctivade iredia

tictr*titr*i3rs

JjWviei: R^cnl uMfifrWl hsttfnfl prlnti* d'i^ti

EniWwi

5£] Devices: Restrict CD-ROW access to tacalylsoged-DTi iiserorJv

Disabled

S&Oi^iertl RtitnCt ftyjpyfr sw tfl toe»MM4ed-W Uw tffy

ErufcJpJ

HBDwAbs: !_nsicrid dn^i nstjfeticn

Do rcc alo» insolation

Sfl^lTari CTnirrff AIUH mp it f rob :-h s^rsiJ^

Nrt WmJ

-VftomalnEartroJBr: LE^P c;grir-(iiequiTeresrii

None

!j{] OglrtofTl P.f'uK1 mjfhne -liifriy JSf,\«X<l V'Sngpi

Hrf Dtfittd

.-.pi nrenrfcer: Ot^baJy entr^pa or sen secure jihaeri^ data, (alleys)

Enafcfed

cifl Osri r; ftgtljly p1 fitjri ihorv-fl d j"i i^pn pQ^bk)

Endued

_5£][XHTHlnmsnltflrj [.igta% pgri stojrv charnel data pessl6fc)

Ensnted

."»J Owroiri rTicrtrer: Osaye mach^ OQJSHJH posfo'd cha^fes

Dnablsd

Sjq Rmalri msfrttar: Matf&jm narfite account pacf^ord ag*

3D dai/c

*?J Dmrwiri r^crtcr \ ^cqwc sfrong (liWftfljSf's S9W c Idtw^fesmifi

muM

You need to ensure that Brian can establish Remote Desktop connections with DC1.

What should you do?

A. Direct Brian to establish a VPN connection with DC1 before he starts Remote Desktop Connection.

B. Direct Brian to set a password for his user account before he starts Remote Desktop Connection.

C. In the local security policy of DC1, disable the Require strong (Windows 2000 or later) session key setting.

D. In the local security policy of DC1, enable the Disable machine account password changes setting.

Answer: B

Q51. You are the network administrator for Troy Technologies, which employs 500 users. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network serves run Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional.

You install Terminal Services on three servers Troytec1, Troytec2, and Troytec3. Initially, users can successfully connect to all three terminal servers by using Remote Desktop connections.

Months later, users begin reporting that they can no longer connect to any of the terminal servers by using Remote Desktop connections. How should you solve this problem?

A. On each terminal server, change the licensing mode form Per Server to Per Seat.

B. Add additional Microsoft Windows licenses to the Site License server for the domain.

C. Configure and activate an Enterprise license server.

D. On each terminal server, change the licensing mode from Per Device to Per User. Answer: C

Q52. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional.

A member server named TroytecSrvl runs Software Update Services (SUS). TroytecSrvl is configured to synchronize directly from the Microsoft Windows Update servers every day.

All client computers are configured to use the Automatic Updates client software to receive updates from TroytecSrvl. All client computers are located in an organizational unit (OU) named Clients.

Microsoft releases a critical security update for Windows XP Professional computers. TroytecSrvl receives the update.

Client computers on the network do not receive this update. However, they receive other updates from TroytecSrvl.

You need to ensure that all client computers receive the critical security update. What should you do?

A. In the System Properties dialog box on each client computer, enable the Keep my computer up to date option.

B. Edit the Group Policy object (GPO) for the Clients OU by enabling the Reschedule Automatic Updates scheduled installations setting.

C. On TroytecSrvl, open the SUS content folder.

Select the file that contains the security update, and assign the Allow - Read permissions on the file to all client computers.

D. Use Internet Explorer to connect to the SUS administration page. Approve the security update.

Answer: D

Q53. You are the network administrator for Troy Technologies, which employs l,500 users. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network serves run Windows Server 2003. Most client computers run Windows XP Professional, and the rest run Windows NT 4.0 Workstation.

Two terminal servers are available to network users. You install a new application on both terminal servers. Everyone who uses the new application to create data must save the data directly in a folder on the local hard disk.

You need to ensure that client disk drives are always available when employees connect to the terminal servers.

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Create a client connection object with default settings and deploy the object to each terminal server.

B. Edit the RDP-Tcp properties by selecting the Connect client drives at logon option.

C. Install NetMeeting on client computers. Configure Remote Desktop Sharing.

D. Install the default Windows 2000 Terminal Server Client software on the Windows NT 4.0 Workstation.

E. Install Remote Desktop Connection on Windows NT 4.0 workstation.

Q54. You are the network administrator for Troy Technologies. Your network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003, and all client computers run Windows 2000 Professional.

You install Windows Server 2003 with default settings on a new computer named TroytecSrvl. You install and share several printers on TroytecSrvl. You instruct all users to connect to these printers by using the address http://TroytecSrvl/Printers.

However, users report that they cannot connect to this address.

You need to ensure that all users can connect to the printers by using HTTP.

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Publish all shared printers that are installed on TroytecSrvl.

B. Create a virtual directory named Printers on TroytecSrvl.

C. Install IIS with default settings on TroytecSrvl.

D. Reshare all printers on TroytecSrvl.

E. Install the Internet Printing component of IIS.

F. Type Net Stat W3SVC at a command prompt.

Q55. You are the network administrator for Troy Technologies. Your network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003, and all 200 client computers run Windows XP Professional.

Software Update Services (SUS) is installed with default settings on a server named Troytec5.

You discover that a critical security update for Internet Explorer is not installed on any client computer. You verify that the update was downloaded from the Internet to Troytec5. You also verify that more recent security updates are installed.

You need to investigate the cause of this problem. You will use the SUS administration console on Troytec5. Which data should you evaluate?

A. The security update in the synchronization log.

B. The security update in the approval log.

C. The status of Internet Explorer 5.5x in the Monitor Server window.

D. The status of Internet Explorer 6.x in the Monitor Server window.

Answer: B

Q56. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003.

All company Web sites are hosted on a server named Troytecl, which runs IIS. You create two new Web sites, Marketing and Sales. You create the appropriate host records on the DNS server. You test both Web sites offline and successfully access all content.

However, when you test the Web site online, you cannot access either site. You are directed to pages on the default Web site.

You open IIS Manager and see the display shown in the exhibit:

fe [nternrt lnlttrm.il inn V^rwiccs (IIS) lin.iflr»

'i

fteccfi tfe* wftiwi yeJp jalffJiiJ'

> <+

m m G ® m ff

jfcj » ■ n |

r irtt«T(Bt Iri-O^atKT ¿5IVKM

| Siato I Host hea^n-okuB [ IP oddtess Pwi i 55. Poit

TR0YTEC1 (local computer)

h J GefauWpifMl

' 4 OtfA* Wffc Trt.r tfc W Admnnraccirt t M nuiketng (itoppwfy \> ff Sites 5tt)fH*iI> Wtb5efvket<tcr(tiori

tjty Default Wtob 5itc ivrmng + DM utussi^wd * SO

Ruwing * fill uhatsijhfcd * tw- svm ^njfS^mg [¡Jtoccfldf S(o«*<J ' All LuasSl^vwJ * SO (JiSlH-tSUCWd) SItwrt + At * 80

<1 1 »1

|

You need to ensure that you can start all Web sites on Troytecl. What are three possible ways for you to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose three.)

A. Specify Marketing.Troytec.com and Sales.Troytec.com as the host header names for the two new Web sites.

B. For each new Web site, create a file named Default.html in the directory path.

C. For each new Web site, specify a unique TCP port.

Ensure that all client computers use the appropriate port to connect to each site,

D. For all Web sites, create custom HTTP headers.

E. For all Web sites, specify unique IP addresses. Modify the appropriate host records on the DNS server.

F. For all Web sites, enable anonymous access.

Q57. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003.

A member server named Troytec4 runs IIS and hosts all content for company Web sites.

One Web site is redesigned. When you browse the redesigned site, you select a hyperlink and receive the following error message: "HTTP Error 404 - File or directory not found". You verify that a necessary content file is missing from Troytec4.

You need to discover whether the same error was generated by any other Web server requests. What should you do?

A. Open the most recent file in C:\windows\system32\inetsrv\History. Search for error entries of type 404.

B. Open the most recent file in C:\windows\system32\LogFiles\W3SVCl. Search for error entries of type 404.

C. Open Event Viewer and connect to Troytec4.

Filter the system event log to display only events from the IISLOG event source with event ID 404.

D. Open Event Viewer and connect to Troytec4.

Filter the application event log to display only events from the WebClient event source with event ID 404.

Answer: C

Q58. You are the network administrator for Troy Technologies. All network servers run Windows Server 2003.

You install Software Update Services (SUS) on one server. You configure the following settings:

• Do not use a proxy server for Internet access.

• Synchronize directly from the Microsoft Windows Update servers.

• Automatically approve new versions of previously approved updates.

• Save updates in a local folder.

You perform a manual synchronization.

Now you need to back up the critical information that is related to your installation of SUS. What should you do?

A. First, use the Backup utility to back up the System State data. Then, use the IIS administration tool to back up the default Web site.

B. First, use the IIS administration tool to back up the default Web site. Then, use the Backup utility to back up the System State data.

C. First, use the IIS administration tool to back up the IIS metabase.

Then, use the Backup utility to back up the IIS metabase file, the default Web site, and the content storage location.

D. First, use the Backup utility to back up the IIS metabase file, the default Web site, and the content storage location.

Then, use the IIS administration tool to back up the IIS metabase.

Q59. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. A Windows Server 2003 computer named TroytecA is currently the only domain controller for troytec.com. TroytecA is also the DNS server for the Active Directory-integrated zone named troytec.com.

You configure a new Windows Server 2003 computer named TroytecB to query TroytecA for DNS name resolution. You run the Active Directory Installation Wizard on TroytecB and restart TroytecB.

Forty-five minutes later, you discover the service location (SRV) resource records, which are shown in the exhibit.

Answer: C

0 0

Post a comment