Troytecdnso

Conditional forwarding to TR0YTECDNS01

There are currently many incorrect name server (NS) records in the troytec.com zone. You delete all the existing records.

You now need to add back the NS records for only the other servers that will host the troytec.com zone.

Which server or servers should be added as name servers to the troytec.com zone?

To answer, drag the appropriate server or servers to the correct location or locations in the dialog box.

Answer:

Q41. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. A member server named TroytecA runs Windows Server 2003.

You need to use the Backup utility to back up all data on TroytecA three times per day. Files that are currently opened by applications must not be backed up. What should you do?

A. Run a differential backup.

B. Disable volume shadow copies.

C. Select the Exclude Files option.

D. Select the Compute selection information before backup and restore operations option.

Answer: B

Q42. You are the network administrator for Troy Technologies. All network servers run Windows Server 2003, and all are configured to run normal backups.

A database server named TroytecSQL runs Microsoft SQL Server 7.0. You discover that some database files on TroytecSQL are not backed up during scheduled backups. You open the Scheduled Job Options dialog box for one of the scheduled backups, as shown in the exhibit.

You need to modify the properties of the scheduled backup job to ensure that all database files on TroytecSQL are backed up, even when users are accessing those files. What should you do?

A. Enable the /SNAP switch on the run command.

B. Enable the /V switch on the run command.

C. Configure a copy backup.

D. Configure a daily backup.

Answer: A

Q43. You are the network administrator for Megasoft, Inc. All network servers run Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional.

The network consists of two Active Directory forests: megasoft.com and troytec.com. External trust relationships exist between the two forests.

You create an additional user principal name (UPN) suffix for megasoft.com. The new UPN suffix is mail.megasoft.com.

David Campbell a user from megasoft.com, reports that he cannot log on to megasoft.com from troytec.com. The configuration of David Campbell's user account is shown in the exhibit.

You need to ensure that David Campbell can log on to his domain from troytec.com.

What are two possible ways to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)

A. Change David Campbell's user logon name to match his pre-Windows 2000 user logon name.

B. Clear the User cannot change password option in the David Campbell Properties dialog box.

C. Instruct David Campbell to log on by using his pre-Windows 2000 user logon name.

D. Change David Campbell's UPN suffix to megasoft.com.

E. Create a computer account for David Campbell's computer in troytec.com.

F. Delete David Campbell's user account and recreate it in troytec.com.

Q44. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003.

The domain contains a member server named Troytec1, which is located in an organizational unit (OU) named Servers. Troytec1 is managed by an application administrator named Andrew. His domain user account is a member of the local Administrators group on the server. Members of this group are the only users who have the Log on locally user right on Troytecl.

The written company security policy states that only authorized individuals can access Troytecl. However, you discover that help desk technicians use the Remote Assistance feature to share their server logon session with unauthorized individuals.

You need to reconfigure Troytecl so the Remote Assistance feature cannot be enabled or used by the help desk technicians. However, Andrew should have the ability to enable and use this feature. What should you do?

A. In the System Properties dialog box on Troytecl, disable the Turn on Remote Assistance and allow invitations to be sent from this computer option.

B. In the System Properties dialog box on Troytecl, disable the Allow users to connect remotely to this computer option.

C. Edit the Group Policy object (GPO) for the Servers OU by disabling the Offer Remote Assistance setting.

D. Edit the Group Policy object (GPO) for the Servers OU by disabling the Solicited Remote Assistance setting.

Answer: A

Q45. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003. Half of the client computers run Windows XP Professional, and the other half run Windows NT 4.0 Workstation.

You install Terminal Server on five member servers named TroytecSrvl through TroytecSrv5. You place all five terminal servers in an organizational unit (OU) named Terminal Server. You link a Group Policy object (GPO) to the Terminal Server OU.

Two days later, users notify you that the performance of TroytecSrv4 is unacceptably slow. You discover that TroytecSrv4 has 70 disconnected Terminal Server sessions.

You need to configure all five terminal servers to end disconnected session after l6 minutes of inactivity. You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. What should you do?

A. Log on to the console of each terminal server.

In the RDP-Tcp connection properties, set the End a disconnected session option to l5 minutes.

B. Edit the GPO to set the time limit for disconnected sessions to l5 minutes.

C. On TroytecSrvl, run the tsdiscon command to disconnect all 75 users from TroytecSrv4.

D. In Active Directory Users and Computers, set the End a disconnected session option for all domain user accounts to l5 minutes.

Answer: B

Q46. You are the network administrator for Troy Technologies. The company operates a main office and two branch offices. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional.

A server named TroytecSrvA is located in one of the branch offices, where it is a member of a workgroup. TroytecSrvA is configured with default operating system settings. Remote Desktop and Remote Assistance are enabled, and Windows Messenger is installed. The company intranet site is hosted on this server.

Sam is the local administrator who manages the intranet site. He requests your assistance in installing an application on TroytecSrvA.

You need the ability to view Sam's desktop during the installation process. What should you do?

A. From your computer, open a Remote Desktop connection with TroytecSrvA.

B. Direct Sam to create and send an invitation for Remote Assistance from TroytecSrvA.

C. From your computer, offer Remote Assistance to TroytecSrvA.

D. Direct Sam to start Application Sharing from Windows Messenger.

Answer: B

Q47. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run

Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional.

You create a shared folder named TroytecDocs on a member server named Troytec3.

TroytecDocs will store project documents.

You need to ensure that users can access previous version of the documents in

TroytecDocs. What should you do?

A. Modify the Offline Settings option for TroytecDocs to make all files available offline.

B. Configure shadow copies of the volume containing TroytecDocs.

C. Use Task Scheduler to create a job that uses the Copy command to copy all changed documents to another folder every day.

D. Use the Backup utility to schedule a backup of all changed documents every hour.

Answer: B

Q48. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003, and all client computers run Windows XP Professional.

Terminal Services is installed on a member server named Troytec5 with default settings.

Users in the editing department are members of a group named Editors. When these users try to make a Terminal Services connection to Troytec5, they receive the following error message: "The local policy of this system does not permit you to logon interactively".

You need to enable members of the Editors group to establish Terminal Services sessions on Troytec5. What should you do?

A. Enable the Allow users to connect remotely to this computer option on Troytec5.

B. Add the Editors group to the Remote Desktop Users group on Troytec5.

C. Configure the RDP-Tcp connection properties on Termina1 to assign the Allow -Full Control permission to the Editors group.

D. Add the Editors group to the Remote Desktop Users group in Active Directory.

Answer: B

Q49. You are the network administrator for Troy Technologies. The network consists of a single Active Directory domain named troytec.com. All network servers run Windows Server 2003.

You use a script written in Microsoft Visual Basic, Scripting Edition (VBScript) to create new user accounts.

You need to modify the script and enable all new user accounts created from the script. What should you do?

To answer, drag the appropriate line or lines of code to the correct location or locations in the work area.

Actions Select from these

Answer:

Actions Select from these

Place here

f A<fcr>dt».vt» - TWtfpM

JJÇJJÎ

Ft. [-M fpnv«

IS« OROOt - G«Otl1*<.t[ "LDAP://r00t£st"7 ■» Iset oporrialri • GftfiUeiti imp://' & MooT.GetCdefwlTNinlnocoirtexT"})

trw hite.

0 0

Post a comment